Ledningsgrupp

VD
Jack Spira

Anställd 2012. Dr Spira har arbetat inom läkemedelsindustrin i över 25 år, främst i Pharmacia men även i ledande positioner i flera globala läkemedelsföretag. Dr Spira har även erfarenhet av att arbeta som konsult för många både svenska och internationella nystartade företag. Han har MD, PhD examen från Karolinska Institutet i Stockholm. Dr Spira är styrelseledamot i Formpipe AB (publ).

Chef för QA
Alf Malmberg

Alf Malmberg (PhD) har arbetat inom den medicintekniska branschen i 30 år. Främst i Carmeda AB, där han började med produktutveckling och sedan 1987 som QA & RA Manager. Sedan 2004 är Alf Malmberg Senior QA & RA Konsult, designar och implementerar kvalitetssystem och teknisk dokumentation för små och medelstora företag.

Ekonomichef
Kristofer Svensson

Anställd 2017. Kristofer Svensson har en ekonomie kandidatexamen från Stockholms universitet. Innan studierna arbetade han i över 5 år med logistik inom bilindustrin för Skandiatransport AB (Axess Logistics). Han har tidigare även tjänstgjort i Försvarsmakten med fredsbevarande internationell insats.

Teknisk chef
Per Holm

Anställd 2015. Per är en kompetent teknisk specialist och utvecklare. Hans erfarenhet är både i hårdvara och i programvara. Han har arbetat hos Sensidose AB sedan 2015 och är den nuvarande tekniska chefen för företaget.