Ledningsgrupp

VD
Jack Spira

Anställd 2012. Dr Spira har arbetat inom läkemedelsindustrin i över 25 år, främst i Pharmacia men även i ledande positioner i flera globala läkemedelsföretag. Dr Spira har även erfarenhet av att arbeta som konsult för många både svenska och internationella nystartade företag. Han har MD, PhD examen från Karolinska Institutet i Stockholm.

COO och Vice VD
Philip Slätis

Anställd 2022. Philip Slätis har arbetat inom läkemedelsindustrin i över 20 år, inom kommersiella och ledande positioner i stora och små läkemedelsföretag, som Astra Zeneca, Amgen, NovoNordisk, Baxter, Pfizer, Baxalta, Sanofi, SanofiPasteurMSD, Bluefish och Unimedic. De senaste åren har han arbetat med internationell affärsutveckling. Philip Slätis har en kandidatexamen i språk och en högskoleexamen i psykologi.

Teknisk chef
Per Holm

Anställd 2015. Per är en kompetent teknisk specialist och utvecklare. Hans erfarenhet är både i hårdvara och i programvara. Han har arbetat hos Sensidose AB sedan 2015 och är den nuvarande tekniska chefen för företaget.

Chef för Quality Assurance och Regulatory Affairs (QA & RA)
Maria Wikström

Maria har lång erfarenhet inom Quality Assurance och Regulatory Affairs. Efter mer än sexton år inom medicinteknik, läkemedel och kosmetika världen över har hon samlat en gedigen kunskap inom kvalitetssystem, tillverkningsprocesser samt hur man uppnår kvalitativ och högeffektiv operationell struktur i olika typer av företag och kulturer. Sedan 2020 är ansvarig för Sensidose kvalitetssystem (QMS) samt teknisk dokumentation (mot MDD/MDR).