Ledningsgrupp

VD
Jack Spira

Anställd 2012. Dr Spira har arbetat inom läkemedelsindustrin i över 25 år, främst i Pharmacia men även i ledande positioner i flera globala läkemedelsföretag. Dr Spira har även erfarenhet av att arbeta som konsult för många både svenska och internationella nystartade företag. Han har MD, PhD examen från Karolinska Institutet i Stockholm. Dr Spira är styrelseledamot i Formpipe AB (publ).

Chef för QA
Alf Malmberg

Alf Malmberg (PhD) har arbetat inom den medicintekniska branschen i 30 år. Främst i Carmeda AB, där han började med produktutveckling och sedan 1987 som QA & RA Manager. Sedan 2004 är Alf Malmberg Senior QA & RA Konsult, designar och implementerar kvalitetssystem och teknisk dokumentation för små och medelstora företag.

Sälj- och marknadschef
Pontus Salomonson

Pontus Salomonson har arbetat inom läkemedelsindustrin med olika anti-Parkinson läkemedel i över 15 år. Han har erfarenhet från Orion Pharma och Grünenthal Group samt varit Senior Global Brand Manager på Lundbeck. Han har en kandidatexamen i marknadsföring och examen i executive marketing program som utvecklats av Harvard Business School (USA) Kelloq Management School (USA) INSEAD (FR) och IMD (Schweiz).

Ekonomichef
Kristofer Svensson

Anställd 2017. Kristofer Svensson har en ekonomie kandidatexamen från Stockholms universitet. Innan studierna arbetade han i över 5 år med logistik inom bilindustrin för Skandiatransport AB (Axess Logistics). Han har tidigare även tjänstgjort i Försvarsmakten med fredsbevarande internationell insats.

Teknisk chef
Per Holm

Anställd 2015. Per är en kompetent teknisk specialist och utvecklare. Hans erfarenhet är både i hårdvara och i programvara. Han har arbetat hos Sensidose AB sedan 2015 och är den nuvarande tekniska chefen för företaget.